Landelijke Kunstenaarsverening De Ploegh viert dit jaar z’n 75 jarig Jubileum. Hieraan zijn diverse exposities verbonden op meerdere plekken in de stad Amersfoort en een Jubileumwand in de Galerie De Ploegh waarop werk van oud-leden.

In het najaar (begin okt.) gaat Archief Eemland (op de derde verdieping van het Eemhuis) ter ere van het Jubileum een expositie inrichten van Stadsgezichten, gemaakt door (oud-) leden en foto’s van die zelfde plekken door huidige fotograaf-leden. Adres Eemplein 73 Amersfoort.

Saskia van den Berg, medewerker van Archief Eemland en “inrichter” van de expositie, heeft uit een priveeverzameling ook mijn houtsnede ‘Het water in de stad – bij de Kamperbinnenpoort’ geselecteerd. Hij wordt dus opgenomen in de expositie. Of er ook een foto bij gaat komen is nu nog niet helemaal duidelijk!